Wat is Reiki?  

Reiki kan vertaald worden als universele energie. Deze energie werkt heelmakend op lichamelijk, emotioneel, geestelijke en spiritueel niveau.

Reiki verbetert het doorstromen van energie in onze energievelden. Vele jaren reeds wordt Reiki toegepast. Vanuit Japan naar het Westen gekomen en inmiddels bij velen in Europa bekend en erkend als een fantastische wijze van heelwording.
Reiki bevordert de ontspanning. Deze ontspanning is een voorwaarde voor genezing. Overspanning veroorzaakt, na korte of langere tijd, disharmonie met alle mogelijke gevolgen van dien.
Reiki heft energieblokkades op. Reiki ontgift. Reiki voert genezende levensenergie aan en verhoogt de trillingsfrequentie van ons lichaam..

Behandeling
 
Tijdens de behandeling open ik me bewust voor het doorgeven van de helende energie. Het is niet mijn energie die gebruikt wordt maar de levenbrengende energie die er altijd was, is en zal zijn. Door mij kan de energie stromen naar die plekken waar de energie nodig is.

Afhankelijk van de soort behandeling leg ik mijn handen op je of hou ze boven je lichaam. Deze plekken kunnen per behandeling verschillend zijn. Belangrijk is het intuïtief aanvoelen wat, waar nodig is.
Behandelingen kunnen gegeven worden op een stoel of een behandeltafel. Het een en ander hangt af van de omstandigheden en welke behandeling gewenst is.

Veelal zijn er enkele behandelingen nodig. In beginsel trek ik een uur uit per behandeling.

Kosten per keer 30.