ontspanning | tao-erotisch voor mannen | therapeutisch | contact

Algemene informatie

 

 

 

Ik geef verschillende soorten massage.
Ontspannings-, therapeutische-, en voor mannen 'n tao-erotische massage.
Massages kunnen gecombineerd worden. Al 31 jaar masseer ik. Een massage ervaar ik als 'n directe interactie tussen jou en mij.
Ik raad aan weinig of niet te praten zodat we niet in ons hoofd gevangen blijven.

In een massage kun je je lijf volledig ervaren.

Het is fijn als jij aangeeft wat je wensen dan wel klachten zijn. Het kan ook zijn dat je bepaalde delen van je lichaam niet gemasseerd wilt hebben. Het kan ook zijn dat je extra aandacht voor bepaalde delen wenst. In een massage is het belangrijk er geheel voor jezelf te zijn.

Foto: Handen

Tijdens de massage voel ik, zie ik en hoor ik je reactie en ik houd daar rekening mee.

Als je wilt kan er na afloop een gesprek(je) plaatsvinden.

Voor meer informatie verwijs ik naar de afzonderlijke pagina's. Uiteraard kun je je vragen ook stellen via de mail of telefoon.

Je kunt een E-mailtje sturen naar:

ruud.m.vandijk@gmail.com

Telefoon; 0650506785

 

Ontspanningsmassage

 

 

Een verwen-massage.

De massage is afwisselend zacht en stevig maar altijd gericht op ontspanning. Het eerste onderdeel van deze massage is een bindweefsel-massage van de rug en billen. Dit gebeurt zonder olie. Vervolgens masseer ik je hele lijf met warme arnica-olie.

Dit vindt plaats in een relaxte sfeer. Tijdens het masseren wordt er niet gesproken tenzij er iets dringends gevraagd/gezegd moet worden. Dit voorkomt dat we in ons hoofd blijven zitten. In een massage kun je je bewust worden van je gehele lijf, voor-en achterzijde, boven en beneden.

In een voortdurende interactie tussen jou en mij wordt een optimale massage gerealiseerd.

Duur van de massage 4 5 kwartier..

Kosten 50,00 *

 


Tao-erotisch voor mannen.
In deze massage wordt je seksuele energie aangewend om je lichamen te regeneren. Ik begin, zonder olie, met een bindweefselmassage van je rug, schouders en billen. Vervolgens masseer ik, met warme olie je rug, schouders, billen, benen, voeten en armen . Daarna wordt je voorkant gemasseerd, borst, buik, benen.
Door het opwekken van de seksuele energie en door het leggen van verbindingen tussen je geslachtsdelen en je borst, benen/voeten, armen/handen en hoofd wordt de levensenergie verspreid. Het helpt wanneer jij actief ademt maar het belangrijkste is dat je geniet.

Je gebruikt je seksuele energie om jezelf energetisch op te laden. Deze massage is ontspannend, geeft energie en kracht. Dit alles is een intens genieten. De massage is afwisselend zacht en stevig en is heerlijk om te ervaren.

Duur van de massage 4 5 kwartier.

Kosten 50,00 *

 


Therapeutisch
 

Het verschil met een ontspannings-massage is dat er in het bijzonder gewerkt wordt aan het verhelpen van een klacht.

Een belangrijk aspect is verder dat ik met je, op verschillende niveau's, onderzoek wat de mogelijke oorzaak van je klacht is..

 

 

 

 

 

 

Door de taal van je lichaam en door middel van gesprekken ontstaat inzicht en dat geeft aan welke verdere aanpak gewenst is.

Veelal pas ik deze massage toe in samenhang met lichaamswerk qi-gong en/of adem-oefeningen doen.

Duur van de massage 4 kwartier, en indien gewenst qi-gong en/of adem-oefeningen 1 2 kwartier.

Kosten 50,00*